• Apricot Cupcake

CUPCAKE С КАФЯВА ЗАХАР, КОНФИТЮР ОТ КАЙСИИ И РАЗБИТА СМЕТАНА


Cupcake е миниатюрна торта, която първоначално се е изпичала в чаша за кафе или чай, за да се сервира на определен човек. Мисля, че не се налага да обяснявам какво са кайсии ...
Shape & Vape за целодневен vaping

Мекотата може би е най-важното свойство на този вкус. Кайсиевият cupcake е направен така, че просто да не можете да препушите. В началото ще усетите сладостта и кремообразността на тортата, след това ще бъдете изненадани от изчистения и неподправен напълно естествен вкус на кайсия, който постепенно доминира и остава на небцето след издишане на дима. Много приятно състояние, което трябва да узрее и да се разтвори. Според мен може би най-доброто целодневно вейпване, което определено няма да ви омръзне дори след няколко флакона.


Препоръчително време за узряване 7 дни.

Става въпрос за концентриран аромат, който трябва да се смеси с основа, съдържаща пропиленгликол и/или растителен глицерол (това е привкус на Shake & Vape). Атоматът не съдържа никотин.
Съдържание и опаковка

12 ml от този привкус в бутилка от 60 ml
Състав

Пропиленгликол, аромат.
Предупреждения и информация за безопасност

Съдържа 4-хидрокси-2,5-диметилфуран-2(3Н)-он. Може да причини алергична реакция. Дръжте далеч от деца. Забрана за продажба на лица под 18-годишна възраст.

EAN: 8593085022910

General
custom_tab_priority1 40
custom_tab_priority2 41
dfiFeatured a:1:{i:0;s:0:"";}
header_view default
layout right-sidebar
pageview 5
product_image_on_hover yes
rs_page_bg_color
slide_template

Write a review

Please login or register to review

Apricot Cupcake

  • Product Code: 003
  • Availability: In Stock
  • 16.60лв.