• Blueberry Serious

СМЪРФ…НАСЛАДА ОТ БОРОВИНКИ


 С боровинките никак не е лесно. Родовото име на растението е боровинка, но под това име нашият човек си представя нещо съвсем различно. Словашката чучориедка /боровинка/ е една от най-странните думи в света и освен това растението съдържа и веществото митрилин, така че много смърфове я считат за чудесен материал за производството на първокласна броня. Е, да оставим, шегите настрана.
Силно сериозен въпрос!

В аромата на елегантна узряла боровинка на заден план ще усетите следи от сладък сметанов крем. На първото подръпване започвате да усещате много деликатен, постепенно усилващ се вкус на пресни боровинки, сладко от боровинки с капка прясно разбита сметана и корнфлейкс. Идеален и много лек десерт след обилно хранене и в същото време целодневен вейп, на което няма да можете да се насладите. Фокусирах се върху баланса на цялото, така че нито една от съставките не е разсейваща или твърде много доминираща.

Препоръчително време за узряване 7 дни.

Става въпрос за концентриран аромат, който трябва да се смеси с основа, съдържаща пропиленгликол и/или растителен глицерол (това е привкус на Shake & Vape). Ароматът не съдържа никотин.
Съдържание и опаковка

12 ml от този привкус в бутилка от 60 ml


Състав

Пропиленгликол, аромат.
Предупреждения и информация за безопасност

Силно концентриран аромат. Не е подходящо за директна употреба. Опасни вещества съгласно Регламент (ЕО) № 1272/2008: пропан-1,2-диол, 4-хидрокси-2,5-диметилфуран-2 (3Н) - он, Може да причини алергична кожна реакция. Ако е необходима медицинска помощ, имайте под ръка опаковката или етикет на продукта. Дръжте далеч от деца. Използвайте предпазни ръкавици. ПРИ КОНТАКТ С КОЖАТА: измийте обилно с течаща вода и сапун. Ако се появи дразнене на кожата или обрив: Потърсете медицинска помощ / лечение. Премахнете съдържанието / опаковката по безопасен начин. Забрана за продажба на лица под 18-годишна възраст. Токсикологичен информационен център тел.: +420 224 919 293.

EAN: 8594203720039

General
custom_tab_priority1 40
custom_tab_priority2 41
dfiFeatured a:1:{i:0;s:0:"";}
header_view default
layout right-sidebar
pageview 2
product_image_on_hover yes
rs_page_bg_color
slide_template

Write a review

Please login or register to review

Blueberry Serious

  • Product Code: 128
  • Availability: In Stock
  • 16.60лв.