• Cinnamon Apple Pie

АХ, ТАЗИ КАНЕЛА!


 Тя идва от Китай и първото споменаване на тази вкусотийка е на повече от 6000 години. Навремето са се водили войни заради високата ѝ цена. Днес я свързваме най-вече с вкуса на меденки, сладкиши, ябълков пай ... просто характерен коледен и зимен вкус.

 
Ябълков пай като вино

Ароматът е зашеметяващ и благодарение на големия дял канела просто не може да го объркате. След първото дръпване, силна канела, печени ябълки, по-късно вкусът на карамелено тесто и накрая всичко се смесва прекрасно в едно хармонично цяло. Ще усетите този невероятен вкус на небцето дълго след последното дръпване. Една от моите най-стари и най-популярни рецепти идва при вас в точното време, за да можете да ѝ се насладите под коледната елха и да пийнете вкусен пунш.

Препоръчително време за узряване 7 дни.

Става въпрос за концентриран аромат, който трябва да се смеси с основа, съдържаща пропиленгликол и/или растителен глицерол (става въпрос за привкус Shake & Vape). Ароматът не съдържа никотин.
Рецензия от Каротка (CZ)


Výherci soutěže


Съдържание и опаковка

12 ml от този привкус в бутилка от 60 ml

 
Състав

Пропиленгликол, аромат.

 
Предупреждения и информация за безопасност

Съдържа Cinnamomum cassia, екстракт извлечение, cinnamaldehyd. Може да предизвика и алергична реакция. Дръжте далеч от деца. Забрана за продажба на лица под 18-годишна възраст.

EAN: 8593085022996
General
custom_tab_priority1 40
custom_tab_priority2 41
dfiFeatured a:1:{i:0;s:0:"";}
header_view default
layout right-sidebar
pageview 1
product_image_on_hover yes
rs_page_bg_color
slide_template

Write a review

Please login or register to review

Cinnamon Apple Pie

  • Product Code: 008
  • Availability: In Stock
  • 16.60лв.