• Fluffy Tobacco

ФИН ТЮТЮН С МЕД, КАРАМЕЛ И ВАНИЛИЯ


 Както е в една приспивна песничка – приятно, спокойно и тютюнче.. да, ама не е точно така при моя нов тютюн. Това е експлозия на вкусове, като се започва с медена вирджиния, продължава с карамел и завършва с фин ванилов послевкус. Нищо преувеличено, никакви изкуствени глупости, красив, омаен аромат и наситен вкус.

Просто страхотна комбинация!

Вторият ден след смесването преобладава медовата сладост, която се връща назад с всеки изминал ден и лешниковият цвят на тютюна се появява напред и засилва карамелния тон с ванилия. Цялостният вкус става по-прецизен след една седмица, отделните съставки излизат и Fluffy Tobacco леко се заглажда и фино омекотява. Най-просто казано, това е най-добрият десертен тютюн, който някога съм смесвал. Оставете да узрее поне за седмица-две, за да се открои вкусът му. Най-добре се съчетава с чашка от качествено уиски или бърбън.

 

Препоръчително време за узряване 14 дни.

Става въпрос за концентриран аромат, който трябва да се смеси с основа, съдържаща пропиленгликол и/или растителен глицерол (това е привкус на Shake & Vape). Ароматът не съдържа никотин.

EAN: 8593085022958
Съдържание и опаковка

12 ml от този привкус в бутилка от 60 ml
Състав

Пропиленгликол, аромат.
Предупреждения и информация за безопасност

Силно концентриран аромат. Не е подходящ за директна употреба. Съдържа пентан-2,3-дион. Може да причини алергична реакция. Дръжте далеч от деца. Забрана за продажба на лица под 18-годишна възраст.

General
custom_tab_priority1 40
custom_tab_priority2 41
dfiFeatured a:1:{i:0;s:0:"";}
header_view default
layout right-sidebar
pageview 3
product_image_on_hover yes
rs_page_bg_color
slide_template

Write a review

Please login or register to review

Fluffy Tobacco

  • Product Code: 005
  • Availability: In Stock
  • 16.60лв.