• Honey Bobba

BUBBLE TEA С ДВА ВИДА ЖЪЛТ ПЪПЕШ


 Колко вида пъпеши познавате? Освен жълти и червени има много други. На първо място e Пъпеш Канталоупе (по-известен също като брадавичен пъпеш, но предпочитаме да не го наричаме така, нали?), ще го  познаете със сигурност. Това е оранжево-жълт пъпеш с подчертана плътност, вкус подобен на манго. Пъпешът медена роса или захарен пъпеш е грахово зелен, невероятно сладък и много вкусен. А именно тези два вида комбинирахме за създаването на вкусът Honey Bobba.

Shape & Vape за летен vaping

Даже още когато се смесва, ароматът на пъпеш е силно доминиращ и проникващ. При дръпването определено е пръв в началното усещане. Невероятната сладост и на двата пъпеша се смекчава от лекотата на Bubble tea, който в тази комбинация действа като освежаващ елемент и добавя фина киселинност и ефирност към получените вкусове. Това е просто най-добрият летен вейп. Смесете си Меден пъпеш Honney Bobba, дайкири от пъпеш и отидете на пикник някъде край езеро.


Препоръчително време за узряване 5 дни.

Става въпрос за концентриран аромат, който трябва да се смеси с основа, съдържаща пропиленгликол и/или растителен глицерол (това е вкусът на Shake & Vape). Ароматът не съдържа никотин.
Съдържание и опаковка

12 ml от този привкус в бутилка от 60 ml
Състав

Пропиленгликол, аромат.
Предупреждения и информация за безопасност

Съдържа пентан-2,3-дион, 4-метоксибензилов алкохол. Може да причини алергична реакция. Дръжте далеч от деца. Забрана за продажба на лица под 18-годишна възраст.

EAN: 8593085022934

General
custom_tab_priority1 40
custom_tab_priority2 41
dfiFeatured a:1:{i:0;s:0:"";}
header_view default
layout right-sidebar
pageview 4
product_image_on_hover yes
rs_page_bg_color
slide_template

Write a review

Please login or register to review

Honey Bobba

  • Product Code: 002
  • Availability: In Stock
  • 16.60лв.