• Strawberry Milk

КУПИЩА ЯГОДИ С ВАНИЛОВО МЛЯКО


 Ягодовия шейк е популярен деликатес както за деца, така и за възрастни. Харесва ми, когато в него има щипка ванилия и истинско пълномаслено мляко, което създава този кремообразен вкус.


Целодневно ягодово освежаване

Когато напоите спиралката, ще усетите силен аромат на ягоди, но вкусът ще ви изненада с деликатността и меката си сладост. Това не е захарна смес, от която ще ви лепнат устните че да ви откаже след три дръпвания. Нито една от съставките не преобладава над останалите, това е просто един добре балансиран и пълноценен вкус, който добре познавате. Мляко, ягоди и капка ванилия в идеално съотношение създават красив десерт.


Препоръчително време за узряване 7 дни.

Става въпрос за концентриран аромат, който трябва да се смеси с основа, съдържаща пропиленгликол и/или растителен глицерол (това е вкус на Shake & Vape). Ароматът не съдържа никотин.


Съдържание и опаковка

12 ml от този привкус в бутилка от 60 ml

Състав

Пропиленгликол, аромат.


Предупреждения и информация за безопасност

Силно концентриран аромат. Не е подходящо за директна употреба. Опасни вещества съгласно Регламент (ЕО) № 1272/2008: пентан-2,3-дион, метил циннамат, 4-хидрокси-2,5-диметилфуран-2 (3Н) - он, 4-метоксибензилов алкохол. Дръжте далеч от деца. Дразни кожата. Причинява сериозно нараняване на очите. Може да причини алергична кожна реакция. Ако е необходима медицинска помощ, имайте под ръка опаковката или етикет на продукта. Дръжте далеч от деца. След манипулация измийте добре ръцете с сапун и топла вода. Използвайте предпазни ръкавици /предпазно облекло/ предпазни очила/ щит за лице. При контакт с кожата измийте обилно с течаща вода. Премахнете контактни лещи, ако носите такива, и може да ги извадите лесно. Продължавате с изплакването. В случай на дразнене на кожата или обрив: Потърсете медицинска помощ / преглед. Предайте съдържанието / опаковката в пункта за събиране на опасни отпадъци. Забрана за продажба на лица под 18-годишна възраст. Токсикологичен информационен център тел.: +420 224 919 293.

EAN: 859308502292

 General
custom_tab_priority1 40
custom_tab_priority2 41
dfiFeatured a:1:{i:0;s:0:"";}
header_view default
layout right-sidebar
pageview 2
product_image_on_hover yes
rs_page_bg_color
slide_template

Write a review

Please login or register to review

Strawberry Milk

  • Product Code: 001
  • Availability: In Stock
  • 16.60лв.