• CHERRY WHEELS

ДВИЖЕЩИ СЕ КОЛЕЛА

 Скорост! Рев! Пейзажът мига. Адреналинът е изстрелян на макс. След това забавяш. Двигателят доволно мърка и най-накрая имаш време да се огледаш. Това е хубаво място за почивка. Отбиваш се до цъфнало дърво, паркираш „любимата“ на стойка и сядаш до нея в прахта на пътя. Гледаш пред себе си величествената череша. Сянката ѝ те предпазва от яркото слънце. Ето какъв вкусът е свободата..

Cherry Wheels

Ароматът на проникващ тютюн е плътен и много автентичен. При първото дърпане устата се изпълва от вкуса на нежен тютюн с лек черешов подтон. След издишването се откроява приятно сладката ванилия. Това не са ароматни лакомства. Опитвах се да измисля нещо, което се откроява от ежедневието с наистина автентичен вкус на тютюн. Без подсладители, без излишни неща - просто пълен с вкус и мирис. И наистина съм доволен от резултата. 

T R U E  T O B A C C O  S E R I E S

При производството на всички Shake & Vape True Tobacco серии се използва сертифициран мацерат от смес американски тютюни.

Препоръчително време за узряване 10 дни

Става въпрос за концентриран аромат, който трябва да се смеси с основа, съдържаща пропиленгликол и/или растителен глицерол (това е привкус на Shake & Vape). Ароматът не съдържа никотин.

Съдържание и опаковка

12 ml от този привкус в Chubby Gorilla бутилка от 60 ml

Състав

Пропиленгликол, аромат.

Предупреждения и информация за безопасност

Дръжте далеч от деца. Забрана за продажба на лица под 18-годишна възраст.

EAN: 8594203720046

General
custom_tab_priority1 40
custom_tab_priority2 41
dfiFeatured a:1:{i:0;s:0:"";}
header_view default
layout right-sidebar
pageview 2
product_image_on_hover yes
rs_page_bg_color
slide_template

Write a review

Please login or register to review

CHERRY WHEELS

  • Product Code: 009
  • Availability: In Stock
  • 23.40лв.