• GARDEN FRUIT

Спомен за детството в лилаво


  Всеки с умиление помни, когато е бил дете. Тичахме из градината и играехме на криеница, като междувременно хапвахме каквито плодове ни попаднеха в ръчичките. Прясно набраните бяха с неповторим вкус. Опитах се да пресъздам спомените си в „Garden Fruit”.


Ароматът на циганското лято

В началото се чувства плътната сочност на сладко-киселите къпини, които заедно с боровинките и малините, ще Ви накарат да се чувствате сякаш току-що сте си напълнили шепите с най-сочните сезонни плодове. Само след миг изживяването продължава с нотки на есенна сладост от круши и ябълки. В края усещането е за дъх на домашен мармалад, който стои на небцето дълго време.

Просто не мога да се наситя на тези плодови взривове! 


Препоръчително време за узряване 3 дни.

Става въпрос за концентриран аромат, който трябва да се смеси с основа, съдържаща пропиленгликол и/или растителен глицерол (това е вкус на Shake & Vape). Ароматът не съдържа никотин.


Съдържание и опаковка

12 ml от този привкус в бутилка Chubby Gorilla от 60 ml


Състав

Пропиленгликол, аромат.


Предупреждения и информация за безопасност

Силно концентриран аромат. Не е подходящо за директна употреба. Опасни вещества съгласно Регламент (ЕО) № 1272/2008:   4-хидрокси-2,5-диметилфуран-2 (3Н) - он, 4-метоксибензилов алкохол. Може да причини алергична кожна реакция. Ако е необходима медицинска помощ, имайте под ръка опаковката или етикет на продукта. Дръжте далеч от деца. Използвайте предпазни ръкавици. При контакт с кожата измийте обилно с течаща вода и сапун. В случай на дразнене на кожата или обрив: Потърсете медицинска помощ / преглед.  Изхвърлете съдържанието/опаковката безопасно. Забрана за продажба на лица под 18-годишна възраст. Токсикологичен информационен център тел.: +420 224 919 293.


EAN: 8594203720107

General
custom_tab_priority1 40
custom_tab_priority2 41
dfiFeatured a:1:{i:0;s:0:"";}
header_view default
layout right-sidebar
pageview 2
product_image_on_hover yes
rs_page_bg_color
slide_template

Write a review

Please login or register to review

GARDEN FRUIT

  • Product Code: 178
  • Availability: In Stock
  • 16.60лв.