• PLUM ENGINE

Мощен двигател

 Завърташ и палиш, моторът ръмжи. Рязко подаваш газ и се изстрелваш като огнен дракон в пейзажа. Панорамата пред теб се разгръща като фотоалбум: цветовете се смесват, светът се смалява, а околните звуци биват погълнати в рева на двигателя. Адреналинът се покачва и сякаш някой го инжектира в мозъка, но не прекалявам. Забавям скоростта, отбивам на банкета, изваждам си вейпа, дръпвам си и изпарявам гъст дим. Вкусът на истинския тютюн. Ех, животе, обичам те!

Сливова мощност

Ароматът е проникващ тютюн с ясно отчетливи нотки на синя слива. В началото се усеща мощта на естествения тютюн, а след това на сочната и добре узряла синя слива, която стои на небцето дълго след издишване. Вероятно сливата Ви изненадва. Може би ще кажете, че това не е най-перфектната комбинация с тютюн и никога не бихте я свързали с най-добрите вкусове, които познавате. Аз настоятелно опитвах различни комбинации и варианти с няколко мацерата и този направо ме отвя. Тютюнева основа, естествени сливови нотки с фин опушен завършек, просто напълно вдъхновяващо изживяване. Трябва да го опитате! 

 

T R U E  T O B A C C O  S E R I E S

При производството на всички Shake & Vape True Tobacco серии се използва сертифициран мацерат от смес американски тютюни.

Препоръчително време за узряване 10 дни

Става въпрос за концентриран аромат, който трябва да се смеси с основа, съдържаща пропиленгликол и/или растителен глицерол (това е привкус на Shake & Vape). Ароматът не съдържа никотин.

Съдържание и опаковка

12 ml от този привкус в Chubby Gorilla бутилка от 60 ml

Състав

Пропиленгликол, аромат.

Предупреждения и информация за безопасност

Силно концентриран аромат. Не е подходящо за директна употреба. Съдържа жанилин, пентан-2,3-дион, линалол, геранил-ацерат, (R)-p-ментха-1,8-диен. Може да причини алергична кожна реакция. Дръжте далеч от деца.  Забрана за продажба на лица под 18-годишна възраст.

EAN: 8594203720060

General
custom_tab_priority1 40
custom_tab_priority2 41
dfiFeatured a:1:{i:0;s:0:"";}
header_view default
layout right-sidebar
pageview 2
product_image_on_hover yes
rs_page_bg_color
slide_template

Write a review

Please login or register to review

PLUM ENGINE

  • Product Code: 059
  • Availability: In Stock
  • 23.40лв.