• COCONUT OCTANE

Време за теб

 Може да е в понеделник сутрин или събота следобед. Вятърът ти разрошва косата, примижваш с очи от пролетното слънце и всичко отминава. Взимаш си почивка и поемаш дълбоко дъх. Ти си това. Живееш за момента. Може да се надбягваш с мотоциклет, да катериш върхове, да пиеш със сламка от кокос на остров Бали или просто да играеш любимите игри в приятелска компания. Времето е само за теб. Твоят свят с мирис на тютюн.

Октанов кокос

Ароматът е с пропиващ се тютюн, но олекотен от кокос. Вкусът от първото дръпване е изпълнен от доминацията на автентичен тютюн, който се подчертва от пресен кокосов пулп. При издишване балансът е постигнат с лек карамелен привкус, придавайки му деликатен оттенък на бърбън.

Първата част от тази серия предизвика фурор в интернет, имаше прекрасни отзиви и ревюта и не крия, че това ме направи щастлив. Смесването на добър мецерат е изключително трудно. За този аромат си мислех, че ще трябва да надградя над отдавна разпродадения “Pina Twist”, но за основа ще използвам тютюн. Това е идеалният летен вейп с оригиналния вкус от Америка.

 

T R U E  T O B A C C O  S E R I E S

При производството на всички Shake & Vape True Tobacco серии се използва сертифициран мацерат от смес американски тютюни.

Препоръчително време за узряване 10 дни

Става въпрос за концентриран аромат, който трябва да се смеси с основа, съдържаща пропиленгликол и/или растителен глицерол (това е привкус на Shake & Vape). Ароматът не съдържа никотин.

Съдържание и опаковка

12 ml от този привкус в Chubby Gorilla бутилка от 60 ml

Състав

Пропиленгликол, аромат.

Предупреждения и информация за безопасност

Силно концентриран аромат. Не е подходящо за директна употреба. Опасни вещества съгласно Регламент (ЕО) № 1272/2008: фуранеол. Може да причини алергична кожна реакция. Ако е необходима медицинска помощ, имайте под ръка опаковката или етикет на продукта. Дръжте далеч от деца. Използвайте предпазни ръкавици. При контакт с кожата измийте обилно с течаща вода и сапун. В случай на дразнене на кожата или обрив: Потърсете медицинска помощ / преглед.Изхвърлете съдържанието/опаковката безопасно. Забрана за продажба на лица под 18-годишна възраст. Токсикологичен информационен център тел.: +420 224 919 293.

EAN: 8594203720053

General
custom_tab_priority1 40
custom_tab_priority2 41
dfiFeatured a:1:{i:0;s:0:"";}
header_view default
layout right-sidebar
pageview 2
product_image_on_hover yes
rs_page_bg_color
slide_template

Write a review

Please login or register to review

COCONUT OCTANE

  • Product Code: 010
  • Availability: In Stock
  • 23.40лв.