• BOURBON OIL

ВИСОКООКТАНОВО ПРЕЖИВЯВАНЕ

 Имаш пълната свобода в своя свят. Даваш газ и оставяш зад себе си всички мрачни мисли и тревоги..С теб са само ревът на двигателя и мирисът на асфалт. Преди да се върнеш обратно в реалността, се наслаждаваш на всяка неравност и завои по трасето. Спираш и си напълваш дробовете с бърбън и тютюн. Най-добрият начин, за да бъдеш отново себе си.

Bourbon Oil

Острият аромат на тютюн се допълва с типичната лютивина на американско уиски с меден завършек. В началото при дръпване преобладава чистият тютюн, който след това се обединява с подчертаните нотки бърбън. Комбинация винаги си е подхождала много, като чаша с пура в нощен клуб. При издишване, вкусът се превръща в сладък, а краят му се допълва с капка бадемов ликьор.

Тютюневата серия и придружаващият адреналин не се дължи единствено на мотоциклетите. Имах идеята в главата си няколко години, но добрите вкусове узряват бавно. Сигурен бях, че се задава нещо различно, но не можах да предвидя колко успешна ще бъде тази линия.. Интересът към нея надмина и най -смелите ми мечти.

След отзивите на предишните три вкуса, реших да пусна и четвърти, благодарение на всички, които харесват серията True Tobacco. Изпълних едно от големите си професионални желания. Наздраве с бърбън.


T R U E  T O B A C C O  S E R I E S

При производството на всички Shake & Vape True Tobacco серии се използва сертифициран мацерат от смес американски тютюни.

Препоръчително време за узряване 10 дни

Става въпрос за концентриран аромат, който трябва да се смеси с основа, съдържаща пропиленгликол и/или растителен глицерол (това е привкус на Shake & Vape). Ароматът не съдържа никотин.

Съдържание и опаковка

12 ml от този привкус в Chubby Gorilla бутилка от 60 ml

Състав

Пропиленгликол, аромат.

Предупреждения и информация за безопасност

Дръжте далеч от деца. Забрана за продажба на лица под 18-годишна възраст.

EAN: 8594203720084

General
custom_tab_priority1 40
custom_tab_priority2 41
dfiFeatured a:1:{i:0;s:0:"";}
header_view default
layout right-sidebar
pageview 2
product_image_on_hover yes
rs_page_bg_color
slide_template

Write a review

Please login or register to review

BOURBON OIL

  • Product Code: 232
  • Availability: In Stock
  • 23.40лв.