• APPLE PEAR TOBACCO

Есенна реколта и малко карамел


 Ябълките и крушите се съчетават прекрасно с карамел. Американците са го осъзнали още преди няколко века, а ние все още свикваме с тази комбинация, но в същото време тя е брилянтна. Отхапете си от сочна ябълка, устата Ви ще се изпълни с плодов сок, а след това добавете и малко карамелени бонбончета. Звучи страхотно, нали? Но Вие вече знаете, че аз съм стигнал по-далеч в комбинирането.

Сочни ябълки в карамел с тютюн

В началото като усетите зрялата сочна ябълка, ще Ви се поиска веднага да я захапете. Пресният сок се допълва с леки нотки круша. Тогава настъпва моментът, в който плодът се обгръща от карамел, допълвайки с мек вкус киселите съставки. След съчетанието на приятните и сладки вкусове идва и тютюнът, който води изживяването до съвършенство. 

Благодарение на тютюна този аромат се превърна в нещо уникално. Той допълва прекрасно карамелената лекота със свежестта на круши и ябълки и заедно всички съставки придобиват вече нов смисъл. Ударих джакпота с тази комбинация.


Препоръчително време за узряване 5 дни.

Става въпрос за концентриран аромат, който трябва да се смеси с основа, съдържаща пропиленгликол и/или растителен глицерол (това е привкус на Shake & Vape). Ароматът не съдържа никотин.

Съдържание и опаковка

12 ml от този привкус в бутилка от 60 ml


Състав

Пропиленгликол, аромат.
Предупреждения и информация за безопасност

Силно концентриран аромат. Не е подходящо за директна употреба. Опасни вещества съгласно Регламент (ЕО) № 1272/2008:  4-хидрокси-2,5-диметилфуран-2 (3Н) - он, пенпан-2,3-дион, Може да причини алергична кожна реакция. Ако е необходима медицинска помощ, имайте под ръка опаковката или етикет на продукта. Дръжте далеч от деца. Използвайте предпазни ръкавици. ПРИ КОНТАКТ С КОЖАТА: измийте обилно с течаща вода и сапун. Ако се появи дразнене на кожата или обрив: Потърсете медицинска помощ / лечение. Премахнете съдържанието / опаковката по безопасен начин. Забрана за продажба на лица под 18-годишна възраст. Токсикологичен информационен център тел.: +420 224 919 293.


EAN: 8594203720091

General
custom_tab_priority1 40
custom_tab_priority2 41
dfiFeatured a:1:{i:0;s:0:"";}
header_view default
layout right-sidebar
pageview 2
product_image_on_hover yes
rs_page_bg_color
slide_template

Write a review

Please login or register to review

APPLE PEAR TOBACCO

  • Product Code: 244
  • Availability: In Stock
  • 16.60лв.