• CARAMEL PUDDING

ДЕСЕРТ СЪС СЛЕДОБЕДНОТО КАФЕ


 След обилния обяд слагате да заври вода за кафе. Гледката през прозореца не е за описване - духа силен и студен вятър, а Вие сте на топло. Прищява Ви се нещо сладко, което да направи деня Ви по-добър. Сипвате си кафе, отпивате няколко глътки и след това си дръпвате от този изкусен десерт.


Сметанов пудинг с вкус на карамел.

С първото дръпване се усеща как пудингът облива небцето, но само миг след това карамелът взима връх в това красиво съчетание, а накрая сметановият крем завършва страхотната комбинация. Сякаш сграбчвате с две ръце карамеления пудинг, за да се насладите на сладкия му вкус. Всички нотки и аромати се сливат в един любим на всички десерт, в който сладостта е точно по мярка. Апетитът Ви към десерта нараства с всяка следваща хапка, за да можете да задържите вкуса на карамел максимално дълго.

Основото предимство на тази чудесна вкусотия е, че можете да ѝ се насладите, колкото си пожелаете.


Препоръчително време за узряване 7 дни.

Става въпрос за концентриран аромат, който трябва да се смеси с основа, съдържаща пропиленгликол и/или растителен глицерол (това е привкус на Shake & Vape). Ароматът не съдържа никотин.

Съдържание и опаковка

12 ml от този привкус в бутилка от 60 ml


Състав

Пропиленгликол, аромат.


Предупреждения и информация за безопасност

Силно концентриран аромат. Не е подходящо за директна употреба. Съдържа : фиранеол, 1-(тиазол-2-ил)етан-1-он, 4-хидрокси2,5-диметилфуран-2,3-дион, Може да причини алергична реакция. Забрана за продажба на лица под 18-годишна възраст. 


EAN: 8594203720138

General
custom_tab_priority1 40
custom_tab_priority2 41
dfiFeatured a:1:{i:0;s:0:"";}
header_view default
layout right-sidebar
pageview 2
product_image_on_hover yes
rs_page_bg_color
slide_template

Write a review

Please login or register to review

CARAMEL PUDDING

  • Product Code: 241
  • Availability: In Stock
  • 16.60лв.