• HAZELNUT TOBACCO

ТЮТЮН, ЛЕШНИК И КАКАОВО МАСЛО

 Комбинацията от десертен тютюн и лешник е нежна, уникална и апетитна вкусотийка и ще Ви се прииска да пофлиртувате с нея като я запитате за любимите ѝ книги и какви филми обича да гледа. Дори бихте стигнали и по-далеч като я поканите на среща, а предварително сте запазили хотел, за да може да ѝ се насладите, разкривайки тайните на вкуса, който Ви се предлага. 

Новият Fluffy Tobacco?
Ароматът е доминиран от хармонична сладост в добавка към ядките и би трябвало да усетите лекото ванилово ухание. При нагряване, ще се изненадате от постигнатия баланс между истинския вкус на лешник и десертен тютюн, който напомня за легендата Fluffy Tobacco. Завършекът е с мек ванилов послевкус, обогатен от нотки бърбън в подкрепа на какаовото масло. 


Препоръчително време за узряване 7 дни.

Става въпрос за концентриран аромат, който трябва да се смеси с основа, която съдържа пропиленгликол и / или растителен глицерол (става въпрос за привкус на Shake & Vape). Ароматът не съдържа никотин.

Съдържание и опаковка

12 ml привкус в бутилка от 60 ml

Съдържание

Пропилен гликол, аромат.

Предупреждение и информация за безопасност

Силно концентриран аромат. Не е подходящ за директна употреба.  Дръжте далеч от деца. Забрана за продажба на лица под 18-годишна възраст.

EAN: 8594203720145

General
custom_tab_priority1 40
custom_tab_priority2 41
dfiFeatured a:1:{i:0;s:0:"";}
header_view default
layout right-sidebar
pageview 2
product_image_on_hover yes
rs_page_bg_color
slide_template

Write a review

Please login or register to review

HAZELNUT TOBACCO

  • Product Code: 271
  • Availability: In Stock
  • 16.60лв.