• PURE LOVE V2 BY KAROTKA

ЯГОДОВ МЛЕЧЕН ШЕЙК С ВАНИЛИЯ


 Сещате ли се за тази приказка? Веднъж имаше вейпър, който се казваше Морков ... тоест Каротка. И той измисляше рецепти. Само така, за себе си и приятели. И тогава отидох при него и му предложих възможността да сподели най-доброто си произведение с всички вас. Всичко внимателно бе забъркано, тествано, настроено като струна, опитано отново и така се създаде Pure Love v2. Да, и този Каротка е доста известен и много вкусове са минали през ръцете му. 


Създадено в сътрудничество с Karotka.

В началото перфектна сладост гъделичка устата ви, след това атакуват ягодите заедно с приятни ванилово-карамелени тонове. Но Pure Love не е толкова лесен за описване. Представете си лек крем брюле с фин намек за ягода. Като разчупите с лъжичкаа карамелената коричка на десерта и след това да си опитате от пухкавия крем, който ви се разтваря в устата. Както казва Каротка, Pure Love v2 са ягоди, ванилия и купчина любов. Не мога да го кажа по-добре.


Препоръчително време за узряване 7 дни.

Става въпрос за концентриран аромат, който трябва да се смеси с основа, съдържаща пропиленгликол и/или растителен глицерол. Ароматът не съдържа никотин.


Съдържание и опаковка
15 ml от този привкус в бутилка от 60 ml
Състав

Пропиленгликол, аромат.
Предупреждения и информация за безопасност

Силно концентриран аромат. Не е подходящо за директна употреба. Опасни вещества съгласно Регламент (ЕО) № 1272/2008:фуранеол. Може да причини алергична кожна реакция. Ако е необходима медицинска помощ, имайте под ръка опаковката или етикета на продукта. Дръжте далеч от деца. Използвайте предпазни ръкавици. При контакт с кожата измийте обилно с течаща вода и сапун. Премахнете съдържанието /предайте опаковката в пункта за събиране на опасни отпадъци. Забрана за продажба на лица под 18-годишна възраст. Токсикологичен информационен център тел.: +420 224 919 293.

General
custom_tab_priority1 40
custom_tab_priority2 41
dfiFeatured a:1:{i:0;s:0:"";}
header_view default
layout right-sidebar
pageview 2
product_image_on_hover yes
rs_page_bg_color
slide_template

Write a review

Please login or register to review

PURE LOVE V2 BY KAROTKA

  • Product Code: 004
  • Availability: In Stock
  • 16.60лв.