• BLOOD ORANGE SLUSH

ПОРТОКАЛИ… ПОРТОКАЛИ, КЪДЕТО И ДА ПОГЛЕДНЕШ

 Не знам какъв е вашият опит, но улавянето на свежестта и плътният вкус на сочните портокали с малко месеста част от него е невероятно трудно. Това съм търсил отдавна. И така от това излезе идеален вейп за посрещне на пролетта ... и цялото лято

Перфектно

Ароматът е по-мек, отколкото бихте очаквали, истинска портокалова експлозия ще дойде още след първото дръпване. Сто грама от червени портокали, малко мандарини за допълнение на цялостната цитрусова сложност, мъничко праскови за оформяне на вкуса на плодове и череши, които подслаждат крайния вкус. Цялостното изграждане на тази творба завършва с фин шоколад, който ѝ дава резливост и свежест.

Всъщност не е нужно да четете това описание. Всичко, от което се нуждаете, са тези четири думи: прясно изцеден портокалов сок. И няма какво да добавим към това.

Препоръчително време за узряване 5 дни.

Става въпрос за концентриран аромат, който трябва да се смеси с основа, която съдържа пропиленгликол и / или растителен глицерол (става въпрос за привкус на Shake & Vape). Ароматът не съдържа никотин.

Съдържание и опаковка

12 ml привкус в бутилка от 60 ml

Съдържание

Пропилен гликол, аромат.

Предупреждение и информация за безопасност

Силно концентриран аромат. Не е подходящ за директна употреба. Съдържа масло от мандарина, лимон-екстракт.  Вреден за водните организми с дълготрайни ефекти. Избягвайте изпускането в околната среда. Може да предизвика алергична реакция. Изхвърлете съдържанието/опаковката безопасно. Опасни вещества съгласно Регламент (ЕО) № 1272/2008: Aquatic Chronic 3.  Дръжте далеч от деца. Забрана за продажба на лица под 18-годишна възраст.

EAN: 8594203720015

General
custom_tab_priority1 40
custom_tab_priority2 41
dfiFeatured a:1:{i:0;s:0:"";}
header_view default
layout right-sidebar
pageview 2
product_image_on_hover yes
rs_page_bg_color
slide_template

Write a review

Please login or register to review

BLOOD ORANGE SLUSH

  • Product Code: 101
  • Availability: In Stock
  • 16.60лв.